Wat zijn de voordelen van een online taaltraining voor professionals?

Bent u op zoek naar flexibiliteit, doelgericht onderwijs en persoonlijke aandacht? Wilt u uw opgedane kennis vanuit de intensieve taaltrainingen bijhouden en verder verbeteren? European Language Centre biedt online taaltrainingen aan in samenwerking met CERAN. Dat betekent dat u dezelfde kwaliteit kunt verwachten als bij onze intensieve taaltrainingen. In dit artikel gaan we in op wanneer een online taaltraining voor u een goede optie is.

U bent op zoek naar meer flexibiliteit

Eén van de grootste voordelen van online taaltrainingen is de flexibiliteit. U kunt uw trainingen inplannen op momenten die u het beste uitkomt. Dit past perfect in drukke werkschema’s en maakt het mogelijk om de training te combineren met uw werk- en privéverplichtingen.

U wilt vanuit huis of op kantoor bezig zijn met de taal

Online taaltrainingen kennen geen geografische beperkingen. U kunt deelnemen vanuit elke locatie, of u nu thuis of op kantoor bent. Dat betekent dat u niet naar CERAN in Spa hoeft te reizen om van de CERAN-kwaliteit gebruik te maken.

U heeft behoefte aan meer persoonlijke aandacht

Bij de online taaltrainingen heeft u live interactie met uw eigen privétrainer via Teams of Zoom. leerplan wordt ontwikkeld op basis van uw individuele behoeften en doelstellingen, waardoor u gerichte feedback ontvangt. De inhoud van de lessen kan  worden afgestemd op uw specifieke leerdoelen.

U wilt doelgericht met de taal bezig zijn

Tijdens de online taaltrainingen kunt u zich richten op specifieke (zakelijke) taalvaardigheden. Deze kunt u vervolgens direct toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Bijvoorbeeld het geven van presentaties, onderhandelen, klantgesprekken voeren, het schrijven van rapporten en het opdoen van een specifieke woordenschat voor uw werk.

U wilt meer rendement op uw taaltraining (of die van uw werknemers)

Na de intensieve taaltraining is het belangrijk om bezig te blijven met de taal om het geleerde op niveau te houden. Dat is niet altijd mogelijk wanneer u bij thuiskomst niet dagelijks meer met de taal bezig bent. Opvolging via online taaltrainingen kan de oplossing bieden. Door wekelijks te blijven leren wordt de opgedane kennis actief herhaald. Zo wordt de kennis geconsolideerd en , onderhouden én verder uitgebreid. Dat zorgt voor langdurig behoud van uw taalvaardigheden. Effectieve leerstrategieën, zoals de online vervolgtrainingen, helpen u om uw talenkennis verder te verbeteren.

Wilt u meer weten over onze online taaltrainingen?

Online taaltrainingen zijn een ideale oplossing voor als u op zoek bent naar meer flexibiliteit, naar persoonlijke aandacht of naar meer rendement op uw intensieve taaltraining. Wilt u meer weten over onze online taaltrainingen? Neem dan gerust contact met ons op.