Vergroot je internationale kansen

Taaltrainingen voor Young Adults
(18 t/m 25 jaar)

In één week één niveau omhoog in een nieuwe taal ter voorbereiding op een examen, studie of om je internationale kansen te vergroten? En dat op een prachtige all-inclusive locatie in de Belgische Ardennen? Het kan met onze intensieve taaltraining voor Young Adults! Deze taaltraining biedt een goede afwisseling tussen volledige onderdompeling in de taal, praktische lessen, ontspanning en sociale interactie. De trainers kunnen je helpen met de voorbereiding op een examen, het oefenen van (sollicitatie-) gesprekken, het verbeteren van je presentatievaardigheden enz. Zo leer je in een korte tijd heel veel en groei je in je zelfvertrouwen.

Twee soorten intensieve taaltrainingen voor Young Adults

Jongvolwassenen kunnen kiezen voor twee soorten intensieve taaltrainingen. Je kunt mee doen met de intensieve taaltrainingen voor volwassenen die het hele jaar door gegeven worden in Spa, België. Er zijn hiervoor geen wachtlijsten, je kunt elke week terecht. Als jongvolwassene krijg je maar liefst 25% korting op de cursuskosten!

Deze reguliere taaltraining voor  Young Adults is mogelijk voor het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans, Portugees, Japans, Arabisch, Chinees en Russisch.

Daarnaast worden aparte zomercursussen aangeboden voor jongvolwassenen. Hierbij wordt je samen met leeftijdsgenoten voor een periode van twee weken helemaal ondergedompeld in de taal. Tijdens deze twee weken ben je intensief met de taal bezig. Je krijgt meer flair en zelfvertrouwen en je kunt de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Omdat dit traject in de zomermaanden wordt aangeboden, is dit een goede voorbereiding voor bijvoorbeeld een toelatingsexamen of een studie in het buitenland.

Deze zomercursus is mogelijk voor het Engels en het Frans.

Waarom kiezen voor onze taaltraining voor Young Adults?

  • Onderdompeling: Volledige onderdompeling in de taal is één van de meest effectieve manieren om een nieuwe taal te leren. Jongeren leren en leven een week of langer lang in de doeltaal.
  • Sociaal: Ontmoetingen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld leiden vaak tot blijvende vriendschappen en een sterker gevoel van wereldburgerschap.
  • Kansen: De taaltraining voor Young Adults is ideaal als voorbereiding op een examen, een studie in het buitenland of als opstap naar een internationale carrière.

Voor wie zijn onze taaltrainingen voor Young Adults geschikt?

De taaltraining is bedoeld voor jongvolwassenen van 18 tot en met 25 jaar die hun talenkennis willen verbeteren. Deze is ook zeer geschikt als voorbereiding op examens, een studie in het buitenland of als opstapt naar een internationale carrière. Alle activiteiten (lessen, maaltijden en sport/ontspanning) zijn in de te leren taal én onder professionele begeleiding van native speakers.

Onze taaltrainingen voor Young Adults in het kort:

  • Geschikt voor jongvolwassenen (18 tot en met 25 jaar).
  • Het hele jaar door met de reguliere intensieve taaltraining.
  • Of gedurende twee weken tijdens de zomermaanden.
  • Volledige onderdompeling in de doeltaal.
  • Verblijf met (jong)volwassenen van over de hele wereld.
  • Georganiseerd door CERAN, één van de grootste taleninstituten in Europa.
  • Ruim 40 jaar ervaring met het geven van (intensieve) taaltrainingen.
  • Op een prachtige locatie in Spa, België.
  • All-inclusive vanaf € 2.325,00 per week.

Boek nu een taaltraining voor Young Adults!

Heb jij interesse in onze taaltraining voor Young Adults en heb je nog vragen? Wij bieden gratis en vrijblijvend persoonlijk advies. Je kunt ons bellen op +31 20 609 79 70 of je kunt onderstaand formulier invullen. Wil je direct een taaltraining voor Young Adults boeken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.







    *verplichte velden